[ X ]
Important12 Iunie 2019 18:26

Ilan Șor: Suntem opoziția care realizează promisiunile față de oameni

Partidul ȘOR susține că, este în prezent singurul partid politic care își realizează promisiunile față de alegătorii săi.

După cum informează TRIBUNA, în cadrul unui briefing de presă, liderul formațiunii, Ilan Șor s-a referit la amplul proiect infrastructural anunțat în cele 104 localități din circumscripțiile în care a învins la alegeri și a chemat toți politicienii să urmeze exemplul partidului său, dar, în primul rând, să rezolve criza politică în care au aruncat țara.

„Chiar la prima ședință a parlamentului am declarat că vom îndeplini tot ce am promis în campania electorală și ne-am asumat responsabilitatea pentru cele două circumscripții în care am învins la alegeri.  În prezent, Partidul ȘOR asta și face – elaborează noi și noi proiecte care să ajute oamenii să trăiască mai bune”, a precizat Ilan Șor.

În acest sens el a amintit că Partidul ȘOR și-a asumat să ilumineze toate cele 104 localități, se repare drumurile, să modernizeze școlile grădinițele și spitalele. „Am început programul de iluminare a celor 104 localități. În 5 sate am și finisat deja lucrările”.

„Oamenii care ne-au dat votul anume asta au vrut de la noi. Suntem consecvenți în acțiunile noastre”, a mai declarat Ilan Șor.

El a amintit că formațiunea sa a anunțat din start, după consultările pe interior, că trece în opoziție, în timp ce celelalte trei partide care au intrat în Parlament și-au asumat guvernarea. În acest context, el a chemat toate cele trei partide să se așeze la masa de negocieri și să găsească soluții pentru a scoate țara din criză.

Cristina Pendea

Alte știri la rubrica

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...