[ X ]
[ X ]
Exclusiv12 Iunie 2019 09:00

(ACUM UN AN) Mesajul lui Dodon către Putin

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 12 iunie 2018. 

Mesajul lui Dodon către Putin

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis un mesaj de felicitare Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin  cu ocazia sărbătorii oficiale – Ziua Rusiei.

Adresarea PSRM către conducerea Transnistriei

Într-o adresare către conducerea Transnistriei, Partidul Socialiștilor și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu reținerea deputatului sovietului suprem din Transnistria, liderul Partidului Comunist din regiune, Oleg Horjan, și a unor camarazi ai săi.

Flashmob-ul ODIP

Asociația „UNIREA – ODIP” a desfășurat un flashmob cu ocazia Zilei Naționale a Federației Ruse, cu genericul „La mulți ani! Plecați acasă!”.

Vlad Plahotniuc – la raport

Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, a făcut, în cadrul ședinței săptămânale a PDM, o scurtă prezentare a rezultatelor vizitei sale în Statele Unite ale Americii, efectuată împreună cu vicepreședinții democrați – Andrian Candu și Vladimir Cebotari.

Discuţii între miniştrii apărării ai Moldovei și Ucrainei

Ministrul Apărării, Eugen Sturza, a purtat discuţii oficiale, la Odessa, cu omologul său ucrainean, Stepan Poltorak despre securitatea în regiune, cu accent pe conflictele armate din estul Ucrainei şi creşterea numărului de exerciţii militare în regiunea transnistreană.

Inițiativa PSRM

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a venit cu inițiativa de a micșora de două ori impozitele și accizele pentru benzină și motorină, pentru a oferi un sprijin substanțial populației și producătorilor autohtoni.

Ședința PPRM

Biroul Politic al Partidului Popular din Republica Moldova (PPRM) s-a întrunit în şedinţă lărgită. Agenda şedinţei a avut două  subiecte – analiza  prestaţiei partidului în alegerile  locale noi pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău şi identificarea unui eventual format de participare în alegerile parlamentare.

Sursa: Almanah politic – 2018  

Sondaj

  • Cine va deveni Primar general al mun. Chișinău?

    View Results

    Loading ... Loading ...