[ X ]
Breaking news11 Iunie 2019 11:30

Primarul interimar al mun. Chișinău: Criza politică de la nivel central își lasă amprenta și pe activitatea unor colegi, care au intrat într-o zonă de expectativă

Primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a anunțat că, ieri-seara, a convocat șefii de direcții și întreprinderi ai primăriei.

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Ruslan Codreanu a scris că, criza politică de la nivel central își lasă amprenta și pe activitatea unor colegi, care au intrat într-o zonă de expectativă.

„Mesajul meu a fost că primăria nu are ce aștepta, așa cum nu pot aștepta problemele zilnice ale oamenilor și ale orașului. Să fie clar, primăria nu este institut de analize politice, suntem autoritate publică locală care trebuie să se ocupe de problemele chișinăuienilor. În câteva zile începem reparația curților de bloc și reparația celor 12 străzi, reparațiile în zeci de instituții de învățământ au fost deja demarate, facem reparații și procurări de utilaj în 9 instituții medicale, lucrăm pentru lansarea a încă 3 servicii publice electronice municipale, 7 parcuri și scuaruri sunt în plin proces de renovare, stația de levigat pentru Țânțăreni a fost adusă, renovarea subteranelor, asamblarea a încă 15 troleibuze și alte proiecte bugetate pentru acest an. P.S.: Medicul mi-a promis că în câteva zile pot reveni la muncă”, a scris Codreanu.

Andriana Cheptine

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...