[ X ]
Important5 Iunie 2019 06:30

OPINIE: Vlad Plahotniuc are o şansă uriaşă de a deveni Preşedinte al RM

Vlad Plahotniuc are o șansă uriașă, numai de n-o va rata – el poate deveni în 2020 Președintele Republicii Moldova. De această părere este scriitorul Traian Vasilcău.

Într-o postare pe voxpublika, el notează că pentru aceasta liderul PDM trebuie să facă nişte lucruri, pe care, sugerează el, le aşteaptă de la el poporul.

Printre acestea, scriitorul enumără: să ceară insistent Rusiei extrădarea lui Grigore Karamalak; să ceară insistent Germaniei extrădarea lui Victor şi Viorel Ţopa; să „cadă mai multe capete” ale celor ce au avut treabă cu situaţia de la BEM; să fie noi arestări de răsunet; să fie confiscate averi obținute ilicit; să înainteze mai adânc în domeniul luptei cu corupţia; să scape de unii oameni din PDM, care deţin funcţii de răspundere.

„Va asculta, oare, sir Vlad Plahotniuc de sfatul poporului său? Știe el, oare, că în aceasta constă și aflarea răspunsului la hamletiana întrebare: A Fi sau A Nu Fi? Inclusiv în Politica tot mai tulbure dintre Nistru și Prut!”, se întreabă scriitorul.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...