[ X ]
Exclusiv30 Mai 2019 06:00

Activistul Andrei Donică face lumină! Iată de ce s-a implicat în politică și cum i s-a cedat conducerea unei mișcări social-politice!

Noul lider al Mişcării Profesioniştilor „Speranţa-Надежда” este activistul Andrei Donică. El a preluat funcția încă din octombrie 2018, însă informația dată nu fost cunoscută de publicul larg până acum.

Solicitat de TRIBUNA, co-preşedintele coordonator al MPSN, Andrei Donică, a dezvăluit cum a ajuns în această mișcare social-politică.

„Conducerea Mișcării am preluat-o pe data de 09 octombrie 2018! Am aderat la această mișcare prin luna iunie 2018. În scurt timp, am reușit să conving să mai adere la această Mișcare mai multă lume. După mai multe discuții cu dl. Vladimir Florea (ex-președintele mișcării), despre toate ideile mele referitor la acțiunile de a Stopa Genocidul Moldovenilor, Dumnealui mi-a propus să preiau conducerea Mișcării și să-i dau un suflu nou. Am acceptat imediat această propunere, deoarece, sincer să fiu, am și planificat la momentul implicării mele în această formațiune social-politică, ca să ajung în organele de conducere ale Mișcării prin activismul meu. Însă, după vreo 3 luni de activitate în Mișcare ca simplu membru, Vladimir Florea m-a informat că nu mai are timp de politică, că se retrage din mișcare și mi-a dorit succese în realizarea obiectivelor propuse”, a precizat el.

Totodată, Andrei Donică a menționat că a ales să se implice anume în această Mișcare, deoarece în calitate de activist civic, nu suportă partidele politice, dar Mişcării Profesioniştilor „Speranţa-Надежда” nu este un partid politic, este o organizație social-politică.

„Congresul a fost organizat pe data de 09 octombrie 2018 în sala Preturii sectorului Centru. În aceeași zi am fost ales în calitate de conducător al Mișcării. Planific să fim activi în viața social-politică, cu obiectivul de bază – să Stopăm Genocidul Moldovenilor!”, a mai adăugat Donică.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...