[ X ]
[ X ]
Exclusiv27 Mai 2019 06:00

Va candida sau nu la şefia capitalei la următoarele alegeri? Iată răspunsul sincer al lui Ruslan Codreanu, inclusiv și despre legătura cu PPEM!

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, primarul interimar al mun. Chişinău, Ruslan Codreanu a fost întrebat: „Ați luat deja o decizie – veți candida la Primăria mun. Chișinău la viitoarele alegeri locale?”.

„O spun sincer, nu am decis, deocamdată, dacă voi candida la viitoarele alegeri locale. Este o decizie care trebuie chibzuită bine. Eu acum încerc să îmi fac bine lucrul din perspectiva interimatului pe care mi l-am asumat. Oamenii trebuie să înțeleagă că viitorul orașului nu ține de alegeri electorale, de promisiuni deșarte și de oportuniști. Viitorul orașului constă în lucru zilnic, în foarte mult lucru și implicare. Iar cel mai important este să ne iubim orașul, pentru că orașul suntem noi”, a precizat el.

În context, fiind întrebat, dacă mai are careva relații cu PPEM sau s-a detașat totalmente de partid, Ruslan Codreanu a menţionat că, odată cu numirea în funcţie, s-a detaşat de politică.

„Noi toți, locuitorii Capitalei, întâmpinam zilnic aceleași probleme, iar eu mi-am asumat angajamentul să le rezolv. Atunci când am decis să accept o funcție executivă, care presupune de a lucra pentru toți oamenii, pentru că orașul Chișinău este despre noi toți, indiferent de culoare de partid, de viziuni politice și de etnie, m-am detașat de tot ce înseamnă politică, am renunțat la activitatea de partid. Adevărul este că și dacă aș vrea, nu aș avea timp. Și mă bucur foarte mult că,  colegii m-au înțeles și m-au susținut”, a adăugat Codreanu.

Notă: Varianta integrală a interviului o puteţi citi Aici.

Andriana Cheptine 

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Cine va deveni Primar general al mun. Chișinău?

    View Results

    Loading ... Loading ...