[ X ]
Exclusiv23 Mai 2019 06:00

Un contracandidat al Maiei Sandu în circumscripție – în caz de anticipate, va candida din nou: „Sunt pregătit pentru orice provocare”  

Activistul Oleg Brega, candidat independent la alegerile parlamentare în circumscripția nr. 50 (Diaspora de Vest), în cazul în care se va ajunge la alegeri parlamentare anticipate, va candida repetat pentru un mandat de deputat.

Solicitat de TRIBUNA, Oleg Brega a declarat că este mereu pus pe treabă.

„Cred chiar că mandatele aleșilor trebuie scurtate, să avem alegeri cât mai des. Evident, voi candida, poate în aceeași circumscripție, dar depinde și de CEC, și de ACUM, daca vor fi alegeri simultane cu cele locale, dacă Maia Sandu candidează iar în diaspora etc. E cert că voi participa, nu știu încă în ce formulă, însă sunt pregătit pentru orice provocare”, a precizat activistul.

Fiind întrebat dacă Maia Sandu ar candida pe aceeași circumscripție ca și la alegerile precedente, admite că ar putea candida pe altă circumscripție, Oleg Brega a menționat că e posibil, la Durlești sau Sîngerei.

Fiind întrebat care au fost trei cele mai mari provocări ale sale în această campanie electorală și dacă va încerca să le îndepărteze în viitoarea, activistul a enumerat: „Faptul că a candidat și Maia Sandu; mi-au fost anulate arbitrar 200 de semnături; ca nu am fost aproape deloc chemați la dezbateri, astfel reprezentații partidelor și candidații din capitală au fost favorizați”.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...