[ X ]
[ X ]
Important22 Mai 2019 06:00

Noi detalii despre proiectul politic încă nelansat al lui Ruslan Popa. În fiecare localitate din țară urmează să se întâmple asta!

Ex-președintele Partidului Comunist Reformator din Republica Moldova, Ruslan Popa, care a anunțat, recent, că revine cu un nou proiect politicfără a da prea multe detalii, dezvăluie un nou element al proiectului.

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Ruslan Popa a scris că „unica ieșire din situație a popoarelor noastre este să ne întoarcem dreptul la conducerea statului nostru capturat”.

„Acest lucru poate fi posibil prin revenirea la adunarea populară. Doar socialismul popular (în locul celui de partid), doar puterea poporului ne va salva pe noi și generațiile viitoare de la jugul sclaviei capitalismului, pe care ni l-au impus acaparatorii. Deja se lucrează asupra pregătirii renașterii adunărilor populare în toate localitățile țării. Vă voi ține la curent. Dacă nu vă este indiferent cum va fi viitorul nostru – implicați-vă în activitatea noastră. Acum este important să fim activi și să acționăm! Este timpul să luptăm!”, a scris Popa.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Cine va deveni Primar general al mun. Chișinău?

    View Results

    Loading ... Loading ...