[ X ]
[ X ]
Exclusiv21 Mai 2019 09:00

(ACUM UN AN) Delegația Parlamentului la București

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 21 mai 2018.

Propunerea lui Ion Ceban

Candidatul socialiștilor la funcția de Primar al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a venit, într-o conferință de presă, cu propunerea către contracandidatul său, Andrei Năstase, ca, începând din 22 mai, în fiecare zi, la 12.00, în fața Arcului de Triumf, să organizeze dezbateri publice.

Decizia lui Valeriu Munteanu

Candidatul la funcția de primar general al municipiului Chișinău din partea Partidului Liberal (PL), Valeriu Munteanu, în cadrul unei conferințe de presă, și-a anunțat susținerea în turul 2 pentru candidatul la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Andrei Năstase.

Numărarea paralelă a Promo-LEX

Asociația Promo-LEX a prezentat rezultatele preliminare ale numărării paralele a voturilor pentru alegerile locale din 20 mai 2018, care practic nu se deosebeau de cele oficiale ale organelor electorale.

Anunţul PUN

Partidul Unității Naționale (PUN) a anunțat public, în cadrul unei conferințe de presă, că îl susține, în turul II al alegerilor locale noi pentru funcția de Primar al municipiului Chișinău, pe candidatul Platformei DA, Andrei Năstase.

Silvia Radu şi-a încheiat activitatea la Primărie

Candidata independentă la funcţia de Primar general al capitalei, Silvia Radu, cea care a deținut funcția de primar interimar al capitalei timp de câteva luni, a anunţat că a făcut demersurile oficiale pentru a-și încheia activitatea la Primărie.

Delegația Parlamentului la București

Delegația Parlamentului Republicii Moldova a participat la Conferința președinților de secții a Adunării Parlamentare a Francofoniei, Regionala Europa. Reuniunea e fost găzduită de Parlamentul României și a avut loc la București, în perioada 21-22 mai 2018.

Andrian Candu la Sângerei

Proiectele de dezvoltare a Republicii Moldova și propunerile de îmbunătățire a mediului de afaceri au fost discutate de Președintele Parlamentului Andrian Candu cu conducerea raioanelor Sângerei, Fălești și Telenești, cu agenții economici din cele trei raioane, precum și cu rezidenții Incubatorului de Afaceri de la Sângerei. Toate aceste discuţii au avut loc în cadrul vizitei Speakerului la Sângerei.

Tineri la Parlament

25 de tineri, membri ai Consiliului Național al elevilor din învățământul profesional tehnic din țară au participat la atelierul de lucru „Cum să devin deputat”, moderat de președinta Comisiei parlamentare juridice, numiri și imunități, Raisa Apolschii și organizat cu ocazia Zilelor Parlamentului Republicii Moldova.

Sursa: Almanah politic – 2018

Sondaj

  • Cine va deveni Primar general al mun. Chișinău?

    View Results

    Loading ... Loading ...