[ X ]
[ X ]
Important14 Mai 2019 10:30

Reacția lui Ilan Șor la refuzul lui Ruslan Codreanu: Așteptăm reacție oficială

După răspunsul Primarului interimar al mun. Chișinău, Ruslan Codreanu, președintele Partidului Șor, Ilan Șor, a venit, din nou, cu o reacție.

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Ilan Șor, a precizat că, acum RM nu este în campanie electorală.

„Mult stimate dle primar interimar Ruslan Codreanu. În primul rând, acum nu suntem în campanie electorală. În al doilea rând, într-adevăr ați observat că Partidul „ȘOR” întotdeauna își îndeplinește promisiunile electorale, în comparație cu mulți alții. Însă, chestiunea despre care discutăm astăzi nu are legătură cu alegerile, dar este vorba despre probleme care trebuiau rezolvate demult – asigurarea securității pietonilor din Chișinău. Nu am putut să nu reacționăm la multitudinea de cereri și plângeri ale locuitorilor care nu văd nicio perspectivă să aștepte ceva din partea Dvs, reprezentanții autorităților locale. Orașul este de mult în ruine, iar trecerile subterane nu doar că arată groaznic, dar sunt și periculoase. Ne-am gândit la oameni și la securitatea lor. Dar în primul rând la securitatea copiilor. În al treilea rând. Ce ține de proveniența resurselor financiare pentru modernizarea subteranelor, sunt informații deschise, au apărut chiar și în știri. E cazul să învățați să vă informați corect, în loc să faceți insinuări nefondate”, a precizat politicianul.

Șor a spus că el a vrut să-i ajute pe chișinăuieni și chiar a crezut că și el se gândește la locuitorii Capitalei.

„Dar, se pare, sunteți în stare doar să faceți compuneri pe rețelele sociale. Mai avem un bloc „notoriu” de deputați care se antrenează pe rețelele sociale în loc să se ocupe cu lucruri serioase. Dar cu postări pe rețelele sociale nu hrănești oamenii. Și este absolut anormal să administrezi un oraș, cu atât mai mult o capitală, pe Internet. De aceea, indiferent de atracția Dvs. față de rețelele sociale și like-urile pe Facebook, vom aștepta un răspuns oficial din partea Dvs. la solicitarea noastră. Scrieți-ne oficial că nu doriți îmbunătățirea vieții chișinăuienilor și amenajarea orașului… Să vadă oamenii”, a mai spus Șor.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...