[ X ]
Important11 Mai 2019 08:00

Îndemnul plin de mister al unui fost lider de partid! Revine în politică, după 2 ani de la lichidarea formațiunii sale? 

Se pare că, ex-președintele Partidului Comunist Reformator din Republica Moldova, Ruslan Popa revine și ar fi vorba de un nou proiect politic.

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Ruslan Popa invită la un congres al cetățenilor din fosta URSS, cu sloganul „A venit timpul să ne opunem”.

Totodată, într-un mesaj video, Ruslan Popa susține că a venit timpul când cetățenii trebuie să se ridice.

„Popoarele slavone sunt exterminate. A venit timpul să ne opunem! Fiecare din noi a rămas față-n față cu întunericul. În război, am fost de neînvins. În loc de gloanțe și bombe, inamicul a folosit dezinformarea, cultul consumului excesiv și decăderea morală a societății. Dar este imposibil să distrugi marea putere binecuvântată de Dumnezeu. Putem să ne opunem genocidului total, doar dacă ne adunăm cu toții. Singura șansă de a supraviețui, este să ne unim forțele și să înviem Patria noastră mare. Ridicați-vă! E timpul să decidem soarta fără marionetele corupte ale hidrei capitaliste. E timpul să ne adunăm și să formăm noile consilii populare. Să alegem cei mai vrednici, din fiecare localitate. Cei, ce vor întoarce poporului dreptul la viață și viitorul furat. Să luăm dreptatea în mâinile noatre. Să ne unim. Să stăm umăr la umăr. De dragul nostru. De dragul copiilor noștri. În unitate – putere și lumină. Să începem”, spune Popa.

De menționat că, în 2016, Judecătoria Buiucani a anulat decizia Ministerului Justiţiei din 23 iunie 2014 privind înregistrarea Partidului Politic „Partidul Comunist Reformator din Moldova” şi a simbolicii acestuia. Astfel, grupul politic și-a încetat activitatea. La alegerile parlamentare din 2014, partidul s-a ales cu 4.92% voturi și nu a trecut pragul electoral.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...