[ X ]
[ X ]
Important7 Mai 2019 15:00

Cine sunt și unde activează jumătățile deputaților Blocului ACUM Platforma DA!

TRIBUNA continuă să publice seria de materiale despre jumătăţile deputaţilor noului Parlament – cine sunt şi unde activează. De data aceasta ne vom referi la deputaţii fracțiunii Blocul ACUM Platforma DA.

Fracțiunea Blocul ACUM Platforma DA în Parlamentul Republicii Moldova este formată din 12 deputați. În baza declarațiilor de avere depuse la Autoritatea Națională de Integritate, aflăm că soția Președintelui fracțiunii, Andrei Năstase, Angela, activează într-o companie germană. De menționat că vicepreședinta Maria Ciobanu și secretarul Dinu Plângău sunt necăsătoriți.

Totodată, soția lui Octavian Țîcu activează la ULIM, dar și la Institutul de Istorie, soția lui Liviu Vovc studiază la USMF N. Testimițeanu, soția lui Chiril Moțpan activează la Centrul de Excelență în Economie și Finanțe, dar și la MECC, soția lui Igor Munteanu activează la UNICEF-Moldova, soțul Arinei Spătaru, Anatolii, este preot și parohul bisericii, „Sfântul Mare Mucinic Pantelimon” din Bălți, iar despre soția lui Iurie Reniță și soțul Stelei Macari știm doar că primesc pensie.

De menționat că, Alexandru Slusari și Inga Grigoriu au statut de căsătoriți, însă detalii despre jumătățile lor nu se cunosc.

Notă: Republicat din data de 13 aprilie 2019.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...