[ X ]
Exclusiv6 Mai 2019 10:00

Cine dintre actorii politici şi cum s-a manifestat în luna aprilie 

În cadrul unui clasament convenţional, TRIBUNA se referă la actorii politici din Moldova: cine şi cum s-a manifestat în luna aprilie. 

Pe primul loc este Preşedintele Igor Dodon. „Şi în această lună Preşedintele Igor Dodon a fost cel mai activ actor politic. El a avut 38 de acţiuni publice şi evenimente, fiind şi unicul actor politic care a depăşit media de un eveniment pe zi”, notează sursa.

Pe locul doi este Partidul Socialiştilor. „Cu 25 de evenimente şi acţiuni publice, Partidul Socialiştilor s-a situat pe locul doi în acest clasament convenţional. Activismul PSRM se explică inclusiv prin faptul că a fost implicat în discuţiile privind identificarea unei soluţii pentru guvernarea din continuare a RM”, se spune în materialul citat.

Pe locul trei este Platforma Demnitate şi Adevăr. „Implicat în discuţiile privind identificarea unei soluţii pentru guvernarea din continuare a RM a fost şi partidul Platforma Demnitate şi Adevăr, care a avut în total în aprilie 21 de evenimente şi acţiuni publice. Unele dintre acestea au ţinut şi de viziunea formaţiunii privind agenda Parlamentului”, se mai menţionează în material.

Notă: Varianta integrală a clasamentului poate fi accesată la acest link.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...