[ X ]
Breaking news24 Aprilie 2019 11:20

Șeful adjunct al Poliției de Frontieră: „Suntem deschiși pentru o nouă etapă de conlucrare în domeniul comunicării, managementului și activității de zi cu zi”

Peste 200 de polițiști de frontieră cu funcții de răspundere au participat în perioada 11 martie – 23 aprilie curent, la un șir de instruiri privind dezvoltarea aptitudinilor de comunicare pe diferite nivele și formarea unei echipe de succes. Trainingurile s-au desfășurat în toate Direcțiile regionale, în sediul Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei și Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, avându-l ca trainer pe fondatorul Companiei Evenda, Alexandru Bordea, informează TRIBUNA.

Ieri, în cadrul unei ședințe de menționare și mulțumire a lui Alexandru Bordea pentru cooperarea frumoasă existentă, șeful adjunct al Poliției de Frontieră, Veaceslav Garștea, a salutat necesitatea și importanța acestor instruiri în rândul polițiștilor de frontieră. „Mesajele acestui training, desfășurat în toate subdiviziunile au avut un impact foarte pozitiv, trainerul a reușit prin formula și abordarea sa, să capteze atenția și să insufle un spirit interesant de echipă și constat cu bucurie reușita acestui proiect. Mai mult decât atât, suntem dispuși spre o colaborare continuă și deschiși pentru o nouă etapă de conlucrare în domeniul comunicării, managementului și activității de zi cu zi.” a conchis domnul Veaceslav Garștea.

La rândul său, Alexandru Bordea și-a exprimat aprecierea de conlucrarea formată cu Poliția de Frontieră, menționând că alături de polițiștii de frontieră a descoperit lucruri noi în activitatea de frontalieră.

De menţionat că, trainingurile de acest gen reprezintă un pas important în sporirea potențialului angajaților faţă de factorii interi și exteri din activitatea de serviciu, conferind astfel un cadru favorabil pentru creşterea performanţelor profesionale, un climat psihologic adecvat în subdiviziunile de frontieră și relații armonioase în cadrul colectivelor.

Cristina Pendea 

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...