[ X ]
[ X ]
Important19 Aprilie 2019 14:00

Dorin Chirtoacă a spus în ce condiții va candida pentru un nou mandat de Primar al mun. Chișinău, la alegerile locale: „Lucrurile au ajuns în impas total”

Președintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, ex-primar al mun. Chișinău, susține că ar putea să candideze pentru un nou mandat de primar. Despre aceasta el a declarat în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

După cum informează TRIBUNA, Dorin Chirtoacă a declarat că, înainte de a lua o asemenea decizie, vrea să afle punctul de vedere al cetățenilor.

„Pentru mine, nu este vorba de a candida în sine, pentru mine este vorba de a reveni la serviciu. Eu am fost scos cu forța de la serviciu. Nu mai este obiectiv în sine să câștig alegerile, ca și cum era în 2007, 2011, 2015. În condițiile în care cetățenii vor spune, vor fi favorabili persoanei mele, atunci voi lua în calcul o asemenea opțiune. Lucrurile au ajuns la un impas total în ceea ce privește Primăria”, a precizat Chirtoacă.

Fiind întrebat cum va afla dacă își doresc cetățenii ca el să candideze, Dorin Chirtoacă a menționat că sunt diverse metode.

„Păi asta se află – începând cu online, continuând cu presa, sondajele de opinie. Contează să vină cineva care să poată să ducă în spate mașinăria aceasta. Observăm ce se întâmplă în ultimii ani și totul este absolut pe dos. Sigur, voi candida din partea PL. La Primar – nu este vorba de partid, ci de persoană. Oricine ar candida, nu știu dacă s-ar descurca mai bine decât mine în ceea ce privește problemele Chișinăului. Am o experiență de peste 10 ani, sunt proiecte concrete realizate, pe care nu le-a făcut nimeni în altă parte, nici la nivel central, nici local”, a precizat Chirtoacă.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Cât credeți că va dura noua coaliție de guvernare?

    View Results

    Loading ... Loading ...