[ X ]
[ X ]
Exclusiv10 Aprilie 2019 16:00

Cine sunt şi unde activează jumătățile deputaților fracțiunii PAS, Blocul ACUM!

TRIBUNA continuă să publice seria de materiale despre jumătăţile deputaţilor noului Parlament – cine sunt şi unde activează. De data aceasta ne vom referi la deputaţii fracțiunii PAS, Blocul ACUM.

Fracțiunea PAS, Blocul ACUM în Parlamentul Republicii Moldova este formată din 14 deputați. Președinta fracțiunii, Maia Sandu – este necăsătorită. Totodată, în baza declarațiilor de avere depuse la Autoritatea Națională de Integritate, aflăm că soția vicepreședintelui fracțiunii, Igor Grosu – activează la Direcția Generală Educație Tineret și Sport, iar a secretarului Sergiu Litvinenco – activează la ICS PricewaterhouseCoopers Advisory SRL, Intart Design SRL, dar și AO Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei.

La rândul său, soția lui Dumitru Alaiba, Marian, este jurnalistă de investigație în Estonia, a deputatului Vladimir Bolea, Veronica – este contabil-șef la publicația periodică Revista Consultații în domeniul contabilității și impozitelor SRL, dar și auditor la firma de audit „Concept” SRL, soția lui Lilian Carp activează la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, a deputatului Petru Frunze, Miriam – la MGM Handels und Vermitlung GmbH, a lui Oazu Nantoi activează la ANACONDAX-GRUP SRL, iar a lui Mihail Popșoi, Ecaterina – activează la Oficiul Ambasadei Olandei în Moldova, EcoContact și Promo-LEX.

La rândul său, soțul Doinei Gherman – activează la SRL Agrogal-Trans, al Lilianei Nicolaescu-Onofrei, Dorin – la Editura Cartier SRL, iar al Veronicăi Roșca, Ion – activează la Iello IT SRL și BCR Chișinău S.A..

De menționat că, Radu Marian și Dan Perciune sunt necăsătoriți.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...