[ X ]
Breaking news29 Martie 2019 09:59

Mihai Ghimpu comentează rezultatul slab al PL la alegerile parlamentare: „Eu am greșit…”

Mihai Ghimpu, președintele de onoare al Partidului Liberal (PL), susține că a greșit că a plecat din funcția de lider al formațiunii în decembrie 2018 și trebuia să facă pasul acesta după alegerile parlamentare, informează TRIBUNA.

„Eu am și spus la noi la birou, eu am greșit, știu cum și când am greșit. Când sunt două mari corăbii care pornesc în 5 minute și tu vrei să vii cu a treia – nu are rost, pentru că toți au urcat în celelalte. În politică schimbarea se face într-o situație favorabilă. Dar datorită furtului miliardului și a situației create, PL s-a dus în jos. Era mai bine să rămân eu președinte, să trecem această perioadă și apoi să facem schimbări”, a spus Ghimpu, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

De asemenea, el a spus că nu a candidat, pentru că nu a fost neapărat să o facă într-o circumscripție și că, în final, s-a decis să nu meargă nici pe listă.

TRIBUNA precizează: Partidul Liberal nu a câștigat în nici o circumscripție uninominală, iar pe circumscripție națională a obținut 1,25%.

Amintim că, Dorin Chirtoacă a preluat șefia PL la 1 decembrie 2018.

Cristina Gurez

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...