[ X ]
[ X ]
Exclusiv24 Martie 2019 06:00

(ACUM UN AN) Congresul V  al PPRM

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 24 martie 2018.

Zilele naționale de informare politică

Pe data de 24 și 25 martie, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, Partidul Socialiștilor a desfășurat Zilele naționale de informare politică. Socialiștii s-au întâlnit cu locuitorii republicii, „în legătură cu acțiunile în masă desfășurate de unioniști și îndreptate spre distrugerea țării noastre, împotriva propriei noastre istorii și a identității moldovenești”.

Congresul V  al PPRM

Partidul Popular din Republica Moldova  (PPRM) a desfăşurat Congresul  V  al formaţiunii  care a întrunit delegaţi, reprezentanți ai organizațiilor teritoriale de partid  din toate raioanele Republicii Moldova. Congresul l-a reales în funcția de Preşedinte al partidului pe Alexandru Oleinic, iar în funcția de prim-vicepresedinte – pe Valeriu Cosarciuc. De asemenea, Congresul a adoptat noul program al formaţiunii – „Credem în Moldova”.

Zinaida Greceanîi – la Geneva

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, liderul fracțiunii parlamentare a PSRM, Zinaida Greceanîi, a participat la cea de-a 138-a Adunare a Uniunii Interparlamentare, care a avut loc, în perioada de 24-28 Martie, la Geneva.

Sursa: Almanah politic – 2018 

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...