[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv16 Martie 2019 08:00

A fost deputat timp de 10 ani, iar acum se retrage din Parlament! Iată cu ce o să se ocupe în continuare Iurie Țap!

Ex-deputatul liberal-democrat, Iurie Țap susține că, după plecarea din Parlament, în primul rând se va concentra pe finalizarea tezei de doctorat.

Solicitat de TRIBUNA pentru a ala cu ce o să se ocupe în continuare, Iurie Țap a declarat că, teza de doctorat este un punct de vedere privind problema descentralizării puterii (Administrația publică în contextul descentralizării puterii).

„Studiile de doctorat au fost motivate de necesitatea aprofundării cunoștințelor teoretice în domeniul de care mă preocupam. Constat cu satisfacție impactul pozitiv al acestora pentru activitatea de deputat, or, calitatea activității pe care am realizat-o, este o consecință a experienței bogate, dar și cunoștințelor teoretice aprofundate. Sper, prin susținerea tezei, să contribui la dezvoltarea înțelegerii esenței sistemului administrativ descentralizat, dar și să-mi aduc aportul privind varianta optimală a acestuia pentru Republica Moldova. Dincolo de toate, voi fi prezent în viața publică, iar la concret cum va fi materializat acest lucru, ține de viitorul apropiat… Îmi doresc să construim o altă Republică Moldova!”, a precizat ex-deputatul.

De menționat că, Iurie Țap a fost deputat începând cu 2009 până în prezent. A candidat din partea blocului ACUM pe circumscripția uninominală nr.8 la alegerile parlamentare, însă nu a reușit să obțină mandatul de deputat.

Andriana Cheptine

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...