[ X ]
Exclusiv12 Martie 2019 07:00

Alina Şargu despre secretul Partidului politic Şor  

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, Alina Şargu, purtătoarea de cuvânt a Partidului politic Şor, a fost întrebată despre secretul formaţiunii, căreia puţini îi dădeau şanse de a accede în Parlament. 

„Nu este vorba de vreun secret, magie, ritualuri oculte (zâmbește) sau teorii conspiraționiste. Acest rezultat este rodul unei munci asidue a întregii echipe și, poate, într-o măsură mai mare a liderului său”, a declarat ea.

Potrivit spuselor sale, „Partidului Șor i-a fost cel mai greu în această campanie electorală, din cauza otrăvirii opiniei publice și a atacurilor dure atât de pe dreapta, cât și de pe stânga”. Ea crede că, „dacă toți concurenții electorali ar fi pornit de pe poziții egale, în mod cert, ceea ce a fost „mică minune” ar fi fost „marea minune”.

„Ne-a reușit pentru că noi am venit cu o abordare absolut nouă pentru Republica Moldova de a face politică. În primul rând, am venit cu un program complex de restabilire a Republicii Moldova. Un program care nu a fost scris pe hârtie și încleiat pe panourile electorale, dar un program care a fost deja realizat la Orhei. Dacă analizăm geografia voturilor, vedem că în raionul Orhei și în împrejurimile acestuia, Partidul Șor a obținut cel mai bun rezultat. Aceasta demonstrează că oamenii care cunosc ce am realizat la Orhei au încredere în echipa noastră. Și asta ne bucură cel mai mult și ne provoacă să facem și mai mult”, a declarat ea.

Alina Şargu spune că, „la fel ca şi în campaniile electorale locale la care am participat, noi nu am venit cu promisiuni deșarte, dar cu fapte concrete menite să îmbunătățească situația Republicii Moldova și să construiască un stat unde fiecare cetățean să aibă un trai decent aici, acasă”.

„Mai mult, acolo unde echipa Partidului Șor a ajuns la conducere, mă refer la municipiul Orhei și comuna Jora de Mijloc, a fost realizat mai mult decât s-a promis. După ce timp de 28 de ani oamenii s-au deprins ca politicienii să facă mai puțin de 10% din ceea ce promit în campaniile electorale, a fost un adevărat „șoc”. În sensul bun al cuvântului. Rezultatele alegerilor au demonstrat că oamenii nu mai cred în promisiuni deșarte, că s-au săturat de geopolitică și își doresc fapte concrete. Oamenii vor la guvernare o forță care să dezvolte Republica Moldova, cel puțin la fel cum a făcut Partidul Șor la Orhei. Iată și micile noastre „secrete”: muncă, responsabilitate și dragoste față de oameni”, a menţionat ea.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată la acest link.

Cristina Pendea

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...