[ X ]
[ X ]
Exclusiv11 Martie 2019 06:30

Admiteţi o carieră politică? Răspunsul Alinei Şargu 

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, Alina Şargu, purtătoarea de cuvânt a Partidului politic Şor, a fost întrebată: Acum că alegerile au trecut, ce activităţi vor fi prioritare pentru Dvs? 

„Această campanie electorală a fost o provocare nu doar pentru Partidul Şor și echipa sa, dar și pentru mine personal. Dar munca mea nu se oprește aici. Există viață și după alegeri. Avem multe acțiuni și proiecte care trebuie continuate. Eu am trecut de o etapă. A fost important pentru mine să ajung până la capăt pentru a atinge scopul propus cu întreaga echipă. De regulă sunt deschisă pentru schimbări, dar cu siguranță voi continua acțiunile începute”, a declarat ea.

Întrebată ce provocări profesionale are, Alina Şargu a răspuns: „Provocările mele sunt de fapt provocările întregii echipe cu care lucrez. Scopul meu și al colegilor mei este să asigurăm un viitor politic cât mai bun Partidului Șor. Nu vreau să sune patetic, dar știu că asta ar însemna și un viitor mai bun pentru Moldova, țara în care m-am născut, locuiesc și îmi cresc copiii”.

Întrebată cum vede viitorul său în următorii ani şi dacă admite o carieră politică, ea a declarat: „Niciodată nu spun nu. Acum cu siguranță nu admit, dar pe viitor – mai vedem, deși nu m-am văzut niciodată în politică. Consider că munca pe care o fac îmi reușește și vreau să cresc în acest domeniu. Pe urmă…”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată la acest link.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Cine va deveni Primar general al mun. Chișinău?

    View Results

    Loading ... Loading ...