[ X ]
Breaking news24 Februarie 2019 22:10

Speakerul Candu: Suntem în așteptarea rezultatelor cu toată responsabilitatea pentru viitoarea guvernare a RM

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, în cadrul unui briefing de presă, a adus mulțumiri și aprecieri pentru toți cetățenii RM, pentru exercitarea dreptul la vot, astăzi.

După cum informează TRIBUNA, Andrian Candu a declarat că este o zi importantă și care va dicta următorii 4 ani de guvernare.

„Aș vrea să aduc mulțumiri tuturor cetățenilor care au votat în RM și în afara ei, și bineînțeles, aduc aprecieri tuturor simpatizanților și celor care au votat PDM și candidații PDM pe circumscripțiile uninominale. A fost o campanie, deși intensă, foarte frumoasă. Noi am reușit să fim foarte des printre oameni. Deși sistemul mixt este ceva nou pentru cetățeni, interesul a fost foarte mare. S-a desfășurat și un referendum republican consultativ – mulțumim tuturor celor care au participat și la referendum. Condamnăm atitudinea unor actori politici, care au speculat și manipulat să nu participe la referendum. Suntem în așteptarea rezultatelor cu toată responsabilitatea pentru viitoarea guvernare a RM”, a conchis Candu.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...