[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important11 Februarie 2019 11:30

PN și-a stabilit prioritățile: Combaterea corupției și lustrația sunt elementele de bază ale programului electoral

Liderul „Partidului Nostru” (PN), Renato Usatîi, a anunțat, în cadrul unei transmisiuni live pe rețelele de socializare, că – combaterea corupției și lustrația sunt elementele de bază ale programului electoral al formațiunii politice pe care o conduce.

După cum informează TRIBUNA, Renato Usatîi a declarat că a demonstrat deja, în baza exemplului de la Bălți, cum PN poate combate corupția.

„Da, poate că avem unele greșeli, dar deja de doi ani, Bălți-ul este recunoscut ca fiind cea mai transparentă primărie din țară. Noi am distrus schemele corupte. Tot lupta cu corupția va fi prioritatea noastră de bază – atât în campania electorală, cât și după alegerile parlamentare”, a punctat el.

Potrivit liderului „Partidului Nostru”, toți cei care nu vor putea argumenta de unde au „Mercedesurile sau ne Mercedesurile” – vor sta la închisoare. „Toate cazurile în care politicienii fac trimitere la ajutorul părinților sau a altor rude sunt absurde”, consideră Renato Usatîi.

Cât ține de lustrație, Renato Usatîi a spus următoarele: „Îi vom interzice pe toți cei care și-au bătut joc de oameni, care au băgat oameni la pușcărie, au intentat dosare penale ilegale, cei care au jecmănit cetățenii țării noastre. Iată ce vom face”.

La fel, Renato Usatîi a menționat că în Parlament vor iniția asemenea inițiative cum au fost la Bălți, atunci când era primar. „Nimeni nu va putea da înapoi – nici cei de dreapta, nici cei de centru – și veți vedea imediat cine pe cine protejează”, este convins Renato Usatîi.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...