[ X ]
Breaking news8 Februarie 2019 14:20

Declarație: Propunem pentru corupția la nivel de stat să fie aplicată pedeapsa cu moartea, confiscarea averii până la a treia generație

Mișcarea Profesioniștilor „Speranța-Надежда” s-a lansat, oficial, în campanie electorală.

După cum informează TRIBUNA, capul de listă a mișcării, Andrei Donică, a menționat că au un mesaj foarte clar: stoparea genocidului.

„Vor lupta împotriva partidelor, cu acțiuni concrete și idei interesante. Unul dintre punctele cele mai importante care este la noi, e lupta cu corupția. Din cauza corupției este și sărăcia în RM, din cauza corupției nu ajung bani în bugetul de stat și pensionarii sunt supuși genocidului. Așa că, noi vom lupta, pentru ca să scăpăm de genocid. Noi considerăm și primul punct din program este de stopat rapidă a corupției la nivel de stat. Noi propunem pentru corupția la nivel de stat să fie aplicată pedeapsa cu moartea, confiscarea averii până la a treia generație. Altfel, nu mai scăpăm. La capitolul crimelor economice, propunem ca să fie mărită pedeapsa până la 101 ani. Astfel, vom putea merge la negocieri cu ei și vom putea scoate banii din băncile străine. Acum, chiar dacă statul depistează – nu poate scoate banii din bănci, poate face acest lucru, doar cel care i-a depus. Promitem că vom lucra pentru un trai decent pentru oameni, pensia minim 4185 lei. Banii, care vor fi acumulați prin stoparea corupției, vor ajunge pentru a investi în dezvoltarea economiei, prin agricultură ecologică. Trebuie de folosit aurul nostru – cernoziomul”, a precizat el.

Potrivit lui Donică, ei vor lupta și împotriva partidelor care nu participă la alegeri sau dacă participă nu sunt votate nici de proprii membri. „Dacă au votat mai puțin decât este indicat că au membri, să fie lichidate și radiate din Registrul partidelor politice. Oamenii nu mai cred în niciunul, din cauza că-s multe. De asemenea, dacă ajungem la guvernare vom trage la răspundere cei vinovați de furtul miliardului”, a mai spus Donică.

Andriana Cheptine

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce evenimente ar putea marca anul politic 2020?

    View Results

    Loading ... Loading ...