[ X ]
[ X ]
Exclusiv14 Ianuarie 2019 07:00

Cum s-au prezentat actorii politici din Moldova la capitolul activism în luna decembrie

În cadrul unui clasament convențional, TRIBUNA scoate în evidență cum s-au prezentat actorii politici din Moldova la capitolul activism în luna decembrie. 

Pe primul loc este Președintele Igor Dodon. „Și în luna decembrie, Președintele Igor Dodon a fost cel mai activ actor politic. El a avut  36 de evenimente și acțiuni publice, fiind și unicul actor politic din RM cu o medie de peste un eveniment pe zi”, notează sursa.

Pe locul doi este Premierul Pavel Filip. „Ca și în majoritatea lunilor precedente, poziția a doua în clasamentul nostru convențional a ocupat-o Premierul Pavel Filip. În decembrie, acesta a avut 27 de evenimente și acțiuni publice, fiind și el foarte aproape de media de un eveniment pe zi”, se spune în materialul citat.

Pe locul trei este Platforma Demnitate și Adevăr. „În decembrie, PDA s-a situat pe locul trei printre cei mai activi actori politici, dar totuși, e prima printre formațiunile politice din RM. Cu un total de 16 evenimente și acțiuni publice, PDA a înregistrat o medie de un eveniment la două zile”, mai notează sursa.

Notă: Varianta integrală a clasamentului poate fi accesată la acest link.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...