[ X ]
Exclusiv11 Ianuarie 2019 09:00

(ACUM UN AN) Şedinţa Guvernului în noua formulă 

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întîmplat pe 11 ianuarie 2018.

Şedinţa Guvernului în noua formulă 

Cabinetul de miniștri s-a întrunit în şedinţă în noua formulă guvernamentală, după ce mai mult de jumătate din componenţa sa nominală a fost modificată. Premierul Pavel Filip i-a salutat pe noi colegi și le-a urat succes în activitate.

Acorduri importante aprobate de Guvern 

Cabinetul de miniștri a aprobat proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de finanțare dintre Republica Moldova și Asociația Internațională pentru Dezvoltare și a Acordului de împrumut cu Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Aceste acorduri prevedeau că Banca Mondială va oferi Republicii Moldova 22,43 milioane de dolari SUA pentru realizarea proiectului „Modernizarea serviciilor guvernamentale”.

Demisii şi numiri în funcţii la Guvern

Prin decizia Cabinetului de miniștri, Tudor Ulianovschi a fost rechemat din funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al RM în Confederația Elvețiană, cu sediul la Geneva, reprezentant permanent al RM pe lângă oficiul ONU la Geneva. De asemenea, a fost eliberat din funcția de secretar de stat al Apărării, Aurel Fondos. Totodată, miniștrii au aprobat o serie de eliberări și numiri în funcții în oficiile teritoriale ale Cancelariei de Stat.

Cristina Pendea 

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...