[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv15 Decembrie 2018 11:00

Gheorghe Cavcaliuc, șef adjunct al IGP - laureat al premiilor TRIBUNA-2018!

Gheorghe Cavcaliuc, șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției, în acest an, este laureat al Premiilor TRIBUNA-2018. El s-a învrednicit de Premiul „Cele mai inedite proiecte ale anului 2018” („Bunici grijulii”, „Din culisele poliţiei”, „O jucărie pentru zâmbetul copiilor”, „Copil şcolarizat – copil protejat”).

„Acest premiu este, eu consider, o apreciere atât a societăţii civile, cât şi a mass-media, dar şi al dvs., celora de la Tribuna, asta mă responsabilizează mai mult ca să dezvolt în continuare proiecte şi lucruri bune pentru dezvoltarea poliţiei naţionale, pentru a deveni profesionişti, puternici, aşa cum ne cer cetăţenii să fim în serviciul lor, să venim în ajutorul lor, atunci când sunt în dificultate. Pe de altă parte, bineînţeles, să dezvoltăm proiectele care sunt sociale şi sunt tangenţiale cu poliţia, care vin să aducă un suflu nou în comunicarea noastră cu societatea” a spus Cavcaliuc.

Gheorghe Cavcaliuc a primit a primit tradiţionala statuetă în formă de tribună, confecţionată la comanda specială a portalului nostru; noua carte a lui Igor Volniţchi „Şoaptele Planetei M”; cărţile scriitorilor azeri: „Berbecul alb, berbecul negru” de Anar şi „Capul” de Elcin (puse la dispoziţie de Congresul Azerilor din RM), dar și cartea „Homo Aggressivus: De ce nu se opresc războaiele și violența” de Dorian Furtună.

De asemenea, de la partenerul nostru, a primit vinul „Granovia”. „Încă din timpurile romane, dar acum mai bine ca niciodată, Moldova produce vinurile excepționale, din cele mai bune soiuri locale de struguri și din varietățile franceze. Granovia Wines are ca obiectiv să aducă iubitorilor de vin de pe mapamond, vinurile Moldovei de clasă mondială”, menționează partenerul nostru.

Și de la partenerul „Mileştii Mici” – vinul „Codru”. „Produs prin cupajarea vinurilor Cabernet-Sauvignon -75% și Merlot -25%. Vinul posedă o culoare rubinie, cu nuanțe cărămizii. Gustul plin, catifelat și foarte bogat se combină cu gulașurile consistente, cu carne de căprioară și rulade coapte din carne și cașcaval. În doze mici, vinul se servește pentru stimularea circulației sangvine și pentru ridicarea tonusului”, menționează partenerul.

Cristina Tomac

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...