[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv14 Decembrie 2018 17:00

Alexandru Pînzari, șeful IGP – laureat al premiilor TRIBUNA-2018!

Alexandru Pînzari, șeful Inspectoratului General al Poliției, în acest an, este laureat al Premiilor TRIBUNA-2018. El s-a învrednicit de Premiul „Cel mai consecvent conducător de instituţie publică în anul 2018” .

„Onorat să mă număr printre laureații Premiilor TRIBUNA-2018! Premiul, pentru mine, înseamnă – pe de o parte, o onoare, iar pe de altă parte – o obligație să îmi continui munca cu aceeași dăruire, pentru că, prin tot ceea ce facem, noi, polițiștii, ne dorim ca, cetățenii să se simtă în liniște și siguranță, aici, acasă. Este un premiu pe care îl dedic întregii echipe a Poliției Naționale și colegilor mei, care sunt la datorie, zi de zi” a declarat Pînzari.

Alexandru Pînzari a primit a primit tradiţionala statuetă în formă de tribună, confecţionată la comanda specială a portalului nostru; noua carte a lui Igor Volniţchi „Şoaptele Planetei M”; cărţile scriitorilor azeri: „Berbecul alb, berbecul negru” de Anar, „Capul” de Elcin (puse la dispoziţie de Congresul Azerilor din RM) șicartea „Homo Aggressivus: De ce nu se opresc războaiele și violența” de Dorian Furtună.

De asemenea, de la partenerul nostru, a primit vinul „Granovia”. „Încă din timpurile romane, dar acum mai bine ca niciodată, Moldova produce vinurile excepționale, din cele mai bune soiuri locale de struguri și din varietățile franceze. Granovia Wines are ca obiectiv să aducă iubitorilor de vin de pe mapamond, vinurile Moldovei de clasă mondială”, menționează partenerul nostru.

Și de la partenerul „Mileştii Mici” – vinul „Codru”. „Produs prin cupajarea vinurilor Cabernet-Sauvignon -75% și Merlot -25%. Vinul posedă o culoare rubinie, cu nuanțe cărămizii. Gustul plin, catifelat și foarte bogat se combină cu gulașurile consistente, cu carne de căprioară și rulade coapte din carne și cașcaval. În doze mici, vinul se servește pentru stimularea circulației sangvine și pentru ridicarea tonusului”, menționează partenerul.

Cristina Tomac

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...