[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv13 Decembrie 2018 12:00

Irina Vlah, bașcanul Găgăuziei – laureat al premiilor TRIBUNA-2018!

Irina Vlah, Bașcanul Găgăuziei, este laureată a Premiilor TRIBUNA-2018. Ea s-a învrednicit de Premiul – „Femeia anului 2018 în politica din RM”.

„Să recunosc, nu m-am așteptat. A fost o surpriză, când voi m-ați sunat și mi-ați spus că doriți să ne vedem. Eu, de câțiva ani la rând, urmăresc aceste premii ale voastre și tot timpul mi-a fost interesant să aflu cine sunt premianții, cum îi identificați. Acum când m-ați felicitat și mi-ați înmânat premiul îmi este foarte plăcut. Sunt foarte fericită că Găgăuzia este demnă de atenția portalului dvs.”, a declarat Vlah.

Irina Vlah a primit tradiţionala statuetă în formă de tribună, confecţionată la comanda specială a portalului nostru; noua carte a lui Igor Volniţchi „Şoaptele Planetei M”; cărţile scriitorilor azeri: „Berbecul alb, berbecul negru” de Anar şi „Capul” de Elcin (puse la dispoziţie de Congresul Azerilor din RM), dar și cartea „Homo Aggressivus: De ce nu se opresc războaiele și violența” de Dorian Furtună.

De asemenea, de la partenerul nostru, a primit vinul „Granovia”. „Încă din timpurile romane, dar acum mai bine ca niciodată, Moldova produce vinurile excepționale, din cele mai bune soiuri locale de struguri și din varietățile franceze. Granovia Wines are ca obiectiv să aducă iubitorilor de vin de pe mapamond, vinurile Moldovei de clasă mondială”, menționează partenerul nostru.

Și de la partenerul „Mileştii Mici” – vinul „Codru”. „Produs prin cupajarea vinurilor Cabernet-Sauvignon-75% și Merlot-25%. Vinul posedă o culoare rubinie, cu nuanțe cărămizii. Gustul plin, catifelat și foarte bogat se combină cu gulașurile consistente, cu carne de căprioară și rulade coapte din carne și cașcaval. În doze mici, vinul se servește pentru stimularea circulației sangvine și pentru ridicarea tonusului”, menționează partenerul.

Cristina Parfeni

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...