[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv6 Decembrie 2018 10:00

Simion Grișciuc, președintele grupului parlamentar popular-european - laureat al Premiilor TRIBUNA-2018!

Simion Grișciuc, președintele grupului parlamentar popular-european, este laureat al premiilor TRIBUNA-2018. El a ridicat Premiul „Deputatul cu cea mai bună evoluţie în anul 2018”.

„Eu cred că premiul pe care-l oferiți voi este un lucru foarte important și un mod de subliniere a realizărilor mai multor persoane eminente. Trebuie să recunosc faptul că vedeam că acordați aceste premii, mă uitam cu un fel de invidie, zic: care calități ar trebui să aibă deținătorii premiilor?! Pentru mine a fost o surpriză totală – să aflu că în acest an sunt și eu deținătorul unui astfel de premiu, dar e o surpriză plăcută. Vă mulțumesc foarte mult”, a precizat Grișciuc.

Simion Grișciuc a primit tradiţionala statuetă în formă de tribună, confecţionată la comanda specială a portalului nostru; noua carte a lui Igor Volniţchi „Şoaptele Planetei M”; cărţile scriitorilor azeri: „Berbecul alb, berbecul negru” de Anar şi „Capul” de Elcin (puse la dispoziţie de Congresul Azerilor din RM), dar și cartea „Homo Aggressivus: De ce nu se opresc războaiele și violența” de Dorian Furtună.

De asemenea, de la partenerul nostru, a primit vinul „Granovia”. „Încă din timpurile romane, dar acum mai bine ca niciodată, Moldova produce vinurile excepționale, din cele mai bune soiuri locale de struguri și din varietățile franceze. Granovia Wines are ca obiectiv să aducă iubitorilor de vin de pe mapamond, vinurile Moldovei de clasă mondială”, menționează partenerul nostru.

Și de la partenerul „Mileştii Mici” – vinul „Codru”. „Produs prin cupajarea vinurilor Cabernet-Sauvignon -75% și Merlot -25%. Vinul posedă o culoare rubinie, cu nuanțe cărămizii. Gustul plin, catifelat și foarte bogat se combină cu gulașurile consistente, cu carne de căprioară și rulade coapte din carne și cașcaval. În doze mici, vinul se servește pentru stimularea circulației sangvine și pentru ridicarea tonusului”, menționează partenerul.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...