[ X ]
Breaking news6 Decembrie 2018 11:15

Andrei Năstase: Pe 24 februarie, la urne, trebuie să facem o alegere istorică

Andrei Năstase, liderul Platformei Demnitate și Adevăr, afirmă că „regimul criminal din Republica Moldova își trăiește astăzi ultimele clipe”, iar 2019 va fi sfârșitul pentru acesta. În context, el a venit cu o adresare publică pentru cetățeni.

După cum comunică TRIBUNA, Năstase spune că există, în conștiința neamului nostru, motive suficient de puternice care ne pot face să refuzăm cu fermitate ceea ce ei au decis că merităm.

„Iubiți concetățeni,

Mă adresez tuturor angajaților structurilor de afaceri interne, securitate și apărare. Către ofițeri și subofițeri. Fiți vigilenți, serviți-vă Patria!

Este limpede pentru toată lumea că cei doi sunt groparii națiunii noastre. Si, anii care au trecut au demonstrat că de câte ori Plahotniuc a făcut, Dodon a tăcut! Și invers!

Acesta este adevărul. Vă rog să aveți încredere în ADEVĂR și să nu vă lăsați influențați de propaganda lor mincinoasă!

Pe 24 februarie, la urne, trebuie să facem o ALEGERE ISTORICĂ. Trebuie să luăm decizia corectă pentru generațiile viitoare! Iar această alegere trebuie să elibereze Moldova de mafia care-i ține cizma pe grumaz, o sufocă în fiecare zi, o sărăcește și o umilește!

Pentru NOI, dragi prieteni, anul 2019 va fi ÎNCEPUTUL, iar pentru EI…cuvenitul SFÂRȘIT! Suntem în fața unui moment istoric pe care suntem obligați să nu-l ratăm!

Aveți încredere în ce vă spune inima și rațiunea și va fi bine! Doar așa SE POATE!

Și, veți vedea…

ÎMPREUNĂ VOM REUȘI!”, a subliniat Năstase, în declarația sa publică.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...