[ X ]
[ X ]
Important11 Octombrie 2018 15:10

PAS va expedia o scrisoare oficială către MEI

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) va expedia o scrisoare oficială, la Ministerul Economiei și Infrastructurii (MEI), de acces la informație.

După cum informează TRIBUNA, în cadrul unei conferințe de presă, președinta PAS, Maia Sandu, a declarat că, exponenții regimului încearcă să convingă despre necesitatea privatizării Companiei Air Moldova.

„Nu pune nimeni la îndoială necesitatea privatizării, ci vorbim despre modul în care această companie a fost să aibă pierderi enorme. Ne interesează de ce procesul de privatizare a fost organizat într-un mod atât de netransparent”, a precizat lidera PAS.

Membrul în Biroul Permanent Național al PAS, Sergiu Litvinenco, a menționat că, prin această scrisoare, cer acces la o serie de documente.

„Și anume: Rapoartele financiare ale companiei Air Moldova, pentru ultimii 3 ani; rapoartele de audit de începând cu 2014; listat tuturor membrilor Consiliului de administrare a Air Moldova din 2014, cu perioada în care au deținut această calitate; fișa informativă în care se includ indicii de bază a activității economice pentru ultimii 2 ani; copia situației financiare pentru perioada gestiune; raportul de privatizare, copia contractului de vânzare – cumpărare etc.”, a punctat Litvinenco.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...