[ X ]
Exclusiv25 Septembrie 2018 06:30

Tudor Deliu: Nu-i exclus în timpul apropiat să ne așteptăm și la unele surprize...

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Tudor Deliu, șeful fracțiunii PLDM în Parlament, a fost întrebat despre ce priorități au liberal-democrații pe agendă pentru perioada imediat următoare. 

„În timpul apropiat vom convoca ședința Consiliului Politic Național pentru a alege vicepreședinții și membrii Biroului Permanent Central. De asemenea, vor fi trasate sarcinile imediate ale partidului în perioada preelectorală”, a declarat el.

Întrebat cum, crede că va fi această ultimă sesiune din actuala legislatură, Tudor Deliu a menţionat: „Parlamentul este de la 3 septembrie în sesiune dar responsabilii nu se prea grăbesc să revenim la ritmul normal de activitate. Mă refer la ședințele comisiilor, ale biroului, ședințe în plen. Se vede că ceva nu le iese la socoteală. Nu-i exclus în timpul apropiat să ne așteptăm și la unele surprize. Noi, fracțiunea PLDM, vom continua în același ritm cum am făcut-o și în sesiunile precedente. Sper ca tribuna parlamentului să nu să se transforme în una electorală”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată aici.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce evenimente ar putea marca anul politic 2020?

    View Results

    Loading ... Loading ...