[ X ]
Exclusiv23 Septembrie 2018 09:00

Ce spune activista Maia Laguta despre implicarea sa în alegerile parlamentare!

Activista Maia Laguta susține că e prea devreme de a face careva declarații vizavi de implicarea sa în alegerile parlamentare, asta deși, cu ceva timp în urmă, declarase pentru portalul nostru că, va candida la parlamentare pentru un mandat de deputat.

Solicitată de TRIBUNA pentru a afla pe ce circumscripție va candida, Maia Laguta a declarat că, e prea devreme să spună dacă în genere va participa la alegeri.

„Încă e devreme pentru ca eu să fac careva declarații. Trebuie să mai lucrez, să termin niște lucruri frumoase pentru sute și sute de oameni și apoi vom vedea. Toate căminele din municipiu au plătit la Union Fenosa bani mari pentru reconstrucția rețelelor interne. Fiecare familie a plătit câte 1200 lei, bani cash. Eu am reușit să dovedesc că aceste plăți au fost ilegale și am obținut pentru 2 cămine să fie efectuată reconstrucția din contul Union Fenosa. Așa dar, am reușit să păstrez banii oamenilor, în total, aproximativ câte 100 mii lei pe fiecare bloc.  Și multe altele. Lupta a fost foarte grea, dar eu am biruit în interesul oamenilor”, a conchis Laguta.

Andriana Cheptine

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...