[ X ]
[ X ]
Important10 August 2018 13:02

Reacția lui Andrei Năstase privind promulgarea legii amnistierii fiscale

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a comunicat că, fiind într-o vizită fulger la Strasbourg, a aflat că Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a promulgat legea amnistierii fiscale.

După cum comunică TRIBUNA, într-o postare pe Facebook, Năstase califică acțiunile șefului statului drept „previzibile” și afirmă că legea a fost votată la comandă, iar la baza legii declarării voluntare stă o înțelegere „cu mafia rusească, de a transforma Republica Moldova într-o zonă gri a Europei, într-o adevărată spălătorie a mafiei internaționale”.

„Se conturează tot mai puternic profilul Moldovei de nod important în rețelele internaționale ale crimei organizate, în ce privește traficul de droguri și ființe umane, contrabanda, prostituția, substanțele interzise etc.. Și asta în timp ce se produce sărăcirea şi depopularea într-un ritm accelerat a țării și consolidarea modelului politic autoritar”, a declarant Năstase.

În context, liderul Platformei a menționat că, „indiferent de legămintele și înțelegerile mafiote ale lui Plahotniuc şi Dodon, indiferent de angajamentele lor externe, această lege va fi abrogată, iar toți beneficiarii ei vor da socoteală în fața unei legi drepte și a justiției independente, imediat ce forțele politice sănătoase ale societății vor prelua puterea şi o vor pune în slujba țării și a oamenilor”, adăugând că pe 26 august el va fi în Piața Marii Adunări Naționale, unde va avea loc o acțiune de protest.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Cine va deveni Primar general al mun. Chișinău?

    View Results

    Loading ... Loading ...