[ X ]
Exclusiv9 August 2018 12:00

Inna Şupac despre cât de posibilă este consolidarea forţelor de stânga înainte de alegerile parlamentare 

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, Inna Şupac, liderul fracţiunii parlamentare a PCRM, a fost întrebată despre cât de posibilă este consolidarea forţelor de stânga înainte de alegerile parlamentare.

„Această întrebare ne este adresată de fiecare dată înainte de campaniile electorale. Şi de fiecare dată noi amintim despre sursele de apariţie sau de relansare a activităţii unor sau altor partide care-şi spun de stânga. Paradoxal, doar ele practic toate sunt marionete ale regimului de guvernare. Ele au fost create pentru fragmentarea stângii şi pentru neutralizarea celui mai important şi potenţial periculos oponent pentru regim. Iar acesta pe partea stângă este Partidul Comuniştilor”, a declarat ea.

Potrivit ei, puterea ştie şi e revoltată de faptul că PCRM e unica forţă din Moldova unde activiştii nu primesc bani pentru munca lor, dar mai sunt şi obligaţi să achite lunar cotizaţii de membru.

Inna Şupac aminteşte că au fost trădări şi că „s-au găsit dintre acei care nu au ştiut să facă faţă setei de bani”. „Dar cu cei care au ştiut, PDM nu ştie ce să facă. Nu-i poate cumpăra, nu-i poate presa, nu-i poate şantaja. De aceea şi merge pe calea constituirii partidelor-clonă, partidelor de unică folosinţă, partidelor ce cumpără şi vând. Cu astfel de partide nu avem ce discuta”, a declarat ea.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...