[ X ]
[ X ]
Important6 August 2018 10:59

(VIDEO) Liderul Platformei DA, de ziua sa de naștere: „E cel mai frumos cadou, pe care mi l-a dat Dumnezeu, în cei 43 de ani”

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, își sărbătorește astăzi ziua de naștere și a decis să-și facă un cadou – să o conducă, pentru prima dată, pe fiica sa, Anna-Elizabeth, la grădiniță, notează TRIBUNA, cu referire la www.shok.md.

„Am zis să vă arăt ce înseamnă fericirea, ce înseamnă pentru mine fericirea, și asta înseamnă să fii alături de cei dragi. Nu foarte des se întâmplă acest lucru în ultima perioadă, dar când se întâmplă o trăiesc plenar, cu toată ființa”, a declarat Năstase, într-un live pe Facebook, în care apare alături de fiica sa.

Totodată, omagiatul a menționat că, de ziua sa, are parte o premieră. „E prima dată în 3 ani și ceva, pe care îi are fata mea, când o duc la grădinița. Este poate cel mai frumos cadou, pe care mi l-a dat Dumnezeu, în cei 43 de ani – să fiu alături de fetița mea în drum spre grădiniță”, a conchis politicianul.

De menționat și că, cu ocazia zilei de naștere, colegii de partid i-au pregătit lui Andrei Năstase o felicitare inedită, la miezul nopții, în fața Primăriei mun. Chișinău.

TRIBUNA precizează: Andrei Năstase s-a născut la 6 august 1975, la Mândrești, Telenești.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...