[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv12 Iulie 2018 16:00

Ex-vicepremier despre participarea în alegerile parlamentare  

Ex-vicepremierul Victor Stepaniuc, lider al Partidului Popular Socialist (PPS), spune că formaţiunea sa încă nu are o claritate privind participarea la următoarele alegeri parlamentare.      

„Nu avem claritate la moment. Condițiile de participare sunt foarte complicate și noi am pledat în ultimii ani pentru consolidarea în general a forțelor de stânga, a forţelor patriotice. Astăzi suntem mai aproape, în alianță cu Partidul Socialiștilor și rămâne să discutăm și cu conducerea acestei formaţiuni despre modul în care o să participăm în campania electorală. Adică decizia nu este luată”, a declarat el.

Victor Stepaniuc afirmă că nu a luat încă nici decizia privind eventuala sa participare în alegeri în calitate de candidat într-o circumscripţie uninominală.       „Repet: condițiile sunt complicate și, pentru a participa, candidatul respectiv are nevoie de susținere și financiară pentru a avea resurse financiare solide, dar și să aibă susținerea unor forțe politice care au potențial, care au resurse, care au un rating înalt ș.a.m.d. În sensul respectiv, la fel decizia nu este luată. Adică noi suntem în căutarea unor variante”, a mai declarat el.

Ştefan Volniţchi, stagiar

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...