[ X ]
[ X ]
Exclusiv11 Iulie 2018 10:00

Un partid din Moldova a decis deja cu ce program și lozincă va merge în alegerile parlamentare. Detalii!

Partidul Popular din Republica Moldova (PPRM) cu o lună înainte de alegerile parlamentare își va mai convoca odată Congresul.

Contactat de TRIBUNA, președintele PPRM, Alexandru Oleinic a declarat că, PPRM și-a format echipa.

„După congresul care a avut loc recent, PPRM și-a format echipa, și-a adoptat programul nou sub genericul „Credem în Moldova”. Cu programul acesta și cu lozinca principală că într-adevăr credem în Moldova ne vom lansa în campania parlamentară și locală din 2019. Organizațiile teritoriale sunt destul de bine pregătite pentru aceste scrutine, dar mai multe lucruri cred că vom analiza înainte de deciziile finale cu candidații pentru a fi înaintați pe circumscripții electorale și pe lista națională. Cred că, cu o lună înainte de scrutin, când va fi anunțată data, va fi convocat Congresul unde vom stabili toți candidații și toată procedura pentru a finaliza campania cu un rezultat binemeritat”, a precizat liderul.

Potrivit lui Oleinic, lista națională pentru funcția de deputat va fi aprobată la Congres, iar candidații care vor fi înaintați pe circumscripții electorale vor fi aprobați de organizațiile teritoriale.

„Așa va fi procedura. Eu cred că lupta va fi foarte serioasă, mai ales luând în considerație toate aspectele de ultimă oră din RM. Sperăm la corectitudine și transparență  a alegerilor care vor fi, atât parlamentare, cât și locale”, a conchis Oleinic.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Cine va deveni Primar general al mun. Chișinău?

    View Results

    Loading ... Loading ...