[ X ]
[ X ]
Exclusiv5 Iulie 2018 15:00

Serghei Popovici despre primele sale acțiuni în calitate de Director al STISC

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, directorul I.P. „Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică”, Serghei Popovici s-a referit şi la  primele sale acțiuni în calitate de Director al STISC.

Potrivit lui, „pentru a obține rezultatele dorite este necesar de respectat mai multe etape de bază”. „Vorbesc despre analiza situației actuale, elaborarea unor strategii de dezvoltare, aplicarea în practică a acestora, controlul sistematic. Este un circuit esențial în asigurarea funcționării eficiente a sistemului”, a precizat el.

„Fiind director general al CTS, am avut ocazia să cunosc bine acest domeniu, așadar, în calitate de director al Serviciului Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică voi acorda maximă atenție elaborării strategiilor cât mai inovative în dezvoltarea domeniului TI, utilizând soluții de calitate superioară și implicând profesioniști în domeniu, pornind, sigur că de la realitățile noastre și infrastructura disponibilă. Evaluarea corectă a acesteia va permite stabilirea soluțiilor potrivite unei dezvoltări durabile și eficiente”, a adăugat Serghei Popovici.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată la acest link.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...