[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news29 Aprilie 2018 10:51

(DOC) PNL are 9 priorități. Programul de Dezvoltare a municipiului Chișinău, propus de candidatul la șefia capitalei, Alexandra Can!

Partidul Național Liberal (PNL) susține că, în 2018, are 9 priorități pentru Chișinău. Acestea se conțin în Programul de Dezvoltare a municipiului Chișinău, propus de candidatul Alexandra Can la funcția de Primar General.

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe blogul său, președinta PNL, Vitalia Pavlicenco a mulțumit colegilor din Consiliul Unirii, din PNL, în special dlor Timotei Țurcanu și Mihai Severovan, pentru elaborarea Programului.

„Platforma electorală PNL-2007, la fel ca și Platforma electorală PNL-2018, include principiile de bază ale Programului politic „Prin libertate, spre bunăstare”, ale Manifestului-apel privind imperativul solidarizării naţionale – http://pnl.md/?p=3806 și ale Platformei electorale din 2014 cu cele 18 priorități, propuse de Partidul Național Liberal în vederea demarării procesului de Reunire cu Patria-mamă România. PNL concepe și alegerile din 2018 ca pe o oportunitate pentru promovarea idealului de Reîntregire națională. PNL pledează pentru ireversibilitatea orientării europene a societății, deși constată compromiterea demagogică și chiar criminală a acestui obiectiv de către guvernările postcomuniste, ce s-au arătat fals europeniste”, a scris Pavlicenco.

Vă propunem să vedeți Programul de Dezvoltare a Municipiului Chişinău propus de candidatul la funcţia de Primar General din partea Partidului Naţional Liberal.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...