[ X ]
[ X ]
Important20 Ianuarie 2018 13:42

„Coridorul Rușinei” în fața sediului PAS

Peste 400 de oameni și susținători ai Partidului „Șor” au organizat astăzi, un flash-mob în fața sediului PAS, unde au scandat lozinci împotriva Maiei Sandu și formațiunii pe care o conduce.

După cum informează TRIBUNA, oamenii sunt nemulțumiți de activiatatea Maiei Sandu.

„Dna Valentina – fostă profesoară, care a rămas șomeră după ce s-au închis școli, a venit să-i ceară socoteală Maiei Sandu, scandând – Maia ai închis școlile, ai distrus viitorul! Totodată și Marina Tauber, Vicepreședintele Partidului „Șor” a menționat că, Maia Sandu împreună cu echipa sa nu fac altceva nimic pentru țară, decât organizează flash-mob-uri, și manipulează opinia public prin justiție televizată și PR pe spatele lui Ilan Șor. Mai mult, omenii sunt nemulțumiți că Maia Sandu împreună cu Vlad Filat condamnat în „Furtul Miliardului” au beneficiat de banii furați din BEM, fiind  la întreținerea lui Ilan Șor și zburând  cu chartere achitate de Ilan Șor, dar astăzi tot ea, face presiuni asupra justiției pentru a-și acoperi complicitatea. Cei peste 400 de cetățeni au scandat mai mult de o oră, dar Maia Sandu, așa și nu a avut curajul să iasă în fața cetățenilor!”, se spune într-un comunicat de presă.

De menționat că, astăzi în cadrul sediului PAS a avut loc Cosiliul Politic Național.

Potrivit PȘ, „acest flash-mob, numit „Coridorul Rușinei” a fost o replică la cele organizate de PAS împotriva liderului Ilan Șor”.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...