[ X ]
[ X ]
Știri27 Decembrie 2017 14:30

Partidul „Șor” a organizat pentru persoanele în etate – Balul de Revelion!

Partidul „Șor” a organizat, în ajun de sărbători, pentru persoanele în etate – Balul de Revelion, într-un restaurant de lux din capitală.

După cum informează TRIBUNA, potrivit unui comunicat de presă, peste 700 de persoane în etate au dansat și s-au distrat alături de organizatorii proiectului și artiști autohtoni.

„Invitatul special, al evenimentului a fost Ion Suruceanu. Prezent la eveniment, Președintele Partidului „Șor”, Ilan Șor, le-a mulțumit pentru prezența la eveniment, și a menționat că astfel de proiecte și evenimente vor fi extinse atât în municipiul Chișinău, cât și în întreaga țară. Participanţii la Carnavalul de Revelion au avut parte şi de o masă festivă cu bucate alese”, se spune în comunicat.

Totodată, Ilan Șor a remarcat faptul că, în afară de asistența materială, persoanele în etate au necesitatea de o comunicare și respect: „Am spus de nenumărate ori că aceşti oameni au construit ţara în care locuim – casele, drumurile, şi multe alte lucruri. Astfel, suntem obligaţi să avem grijă de ei şi să îi facem să se simtă bine”, a punctat Șor.

De menționat că, proiectul „Clubul Vârsta de Aur” a fost lansat acum un an de zile și reprezintă un platou de comunicare și socializare activă, readucând tradițiile de altă dată în sufletele persoanelor în etate. Acest proiect este desfășurat cu regularitate în mai multe regiuni ale țării, devenind popular și reunind de fiecare dată sute de seniori.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...