[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important23 Noiembrie 2017 16:35

Alianța pentru Centenar a lansat un apel către partidele pro-europene

Alianța pentru Centenar face apel către unioniştii din toate partidele proeuropene din Republica Moldova să participe activ la manifestațiile din 1-3 decembrie de la Chişinău şi din teritoriu.

După cum comunică TRIBUNA, într-un comunicat de presă, Platforma Unionistă Acțiunea 2012 invită unioniștii din partidele pro-europene să își facă vizibilă opțiunea lor prin declarații, participare activă și conturată la manifestările din 1-3 decembrie a.c. de la Chișinău și din republică, participare organizată la toate acțiunile/evenimentele unioniste derulate de structurile societății civile; prin taxarea fermă a declarațiilor ezitante ale liderilor lor privind perspectiva unirii Republicii Moldova cu România.

Manifestația principală este organizată de către asociațiile din Alianța pentru Centenar sâmbătă, 2 Decembrie, la ora 14:00, cu pornire de la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt.

De menționat că, Alianța pentru Centenar a reunit sub umbrela sa peste 100 de organizații civice din România, Republica Moldova și Diaspora,  prin efortul conjugat al asociaţiei Platforma Unionistă Acţiunea 2012.

Cristina Parfeni

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...