[ X ]
[ X ]
23 Noiembrie 2017 16:35

Alianța pentru Centenar a lansat un apel către partidele pro-europene

Alianța pentru Centenar face apel către unioniştii din toate partidele proeuropene din Republica Moldova să participe activ la manifestațiile din 1-3 decembrie de la Chişinău şi din teritoriu.

După cum comunică TRIBUNA, într-un comunicat de presă, Platforma Unionistă Acțiunea 2012 invită unioniștii din partidele pro-europene să își facă vizibilă opțiunea lor prin declarații, participare activă și conturată la manifestările din 1-3 decembrie a.c. de la Chișinău și din republică, participare organizată la toate acțiunile/evenimentele unioniste derulate de structurile societății civile; prin taxarea fermă a declarațiilor ezitante ale liderilor lor privind perspectiva unirii Republicii Moldova cu România.

Manifestația principală este organizată de către asociațiile din Alianța pentru Centenar sâmbătă, 2 Decembrie, la ora 14:00, cu pornire de la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt.

De menționat că, Alianța pentru Centenar a reunit sub umbrela sa peste 100 de organizații civice din România, Republica Moldova și Diaspora,  prin efortul conjugat al asociaţiei Platforma Unionistă Acţiunea 2012.

Cristina Parfeni

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...