[ X ]
[ X ]
Exclusiv20 Noiembrie 2017 07:00

Silvia Radu despre ideea că interimatul său ar putea dura până în 2019

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu a fost întrebată: Admiteţi ideea că interimatul Dvs. ar putea dura până în 2019? Dacă da, ce realizări vă propuneţi până atunci?

„Cred că e mai puțin important când se termină mandatul. Important e să fac o administrație eficientă, să aduc un pic din managementul privat. Să învăț oamenii să lucreze după un plan, cu obiective realiste, cu termene, cu responsabili de proiect, cu planificare bugetară, cu control managerial. Când am venit în primărie, am constatat că nici măcar ordine de zi a ședințelor operative nu se făcea. Deci, avem mult de lucru și de schimbat”, a declarat ea.

Întrebată în ce relaţii este cu fiecare din fracţiunile din CMC, Silvia Radu a răspuns: „Vreau să spun de la început: nu mă interesează jocurile politice. Pot face echipă bună cu consilierii care vin cu proiecte bune, realiste, pentru Chișinău. Eu sunt manager, nu om politic. Vreau să rezolv lucruri, nu să stau în certuri politice. O să lucrez cu toate forțele politice care au proiecte și care vin cu soluții”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată la acest link.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...