[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv13 Iulie 2017 06:00

Cum comentează PAS afirmaţiile că, după alegeri, ar putea face o coaliţie de guvernare cu PD

Secretarul general al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Grosu a comentat afirmația fostului Premier al RM, Ion Sturza, care a sugerat că UE admite o formulă de colaborare după alegeri între PD și actualele partide de opoziție pro-europene.

Contactat de TRIBUNA pentru a afla poziția PAS la această temă, Igor Grosu a declarat că, „este absurd să vorbești la moment despre o eventuală colaborare cu PD”.

„Noi așa discuții nu purtăm și în general este absurd să vorbești la moment despre o eventuală colaborare cu PD, care este un partid capturat de o echipă de escroci și atâta timp cât partidul acesta nu s-a curățat de toate aceste elemente – e imposibil”, a spus el.

În același timp, Grosu a vorbit despre lipsa de concordanță între PAS și PD, dar și despre o posibilă cooperare a partidelor la guvernare. „Pur și simplu e o disonanță cognitivă între valorile pe care noi le promovăm și valorile promovate de acest partid. Noi nu vedem o eventuală colaborare, noi vedem o colaborare perfectă la moment între Partidul Democrat și PSRM – aceasta se vede foarte clar. Bine, este o opinie și persoanele ce comentează au și libertatea de a enunța niște ipoteze și concluzii ale lor, dar nu este cazul nostru”, a precizat Igor Grosu.

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...