[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv23 Iunie 2017 06:30

Vladimir Țurcan face lumină în cazul Partidului „Moldova Unită”. Vezi în ce situație s-a ajuns!

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, deputatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Vladimir Țurcan, a fost întrebat dacă nu intenționează să adere la partidul pe lista căruia este deputat, dar și să facă lumină în cazul Partidului „Moldova Unită – Единая Молдова”, pe care, oficial, încă îl conduce.

 „Eu deja am aderat la PSRM, deja am și carnet de membru. Am aderat anul acesta. Pe parcursul acestor ani am ajuns la concluzia că, consolidarea reală a stângii trebuie să fie făcută conștient, să fie făcută atunci când noi vedem că într-adevăr este consolidarea echipelor. O bună parte dintre cei care au fost alături de  mine în cadrul Partidului „Moldova Unită”, astăzi sunt în PSRM. Mă mândresc că oamenii aceștia sunt în rândurile PSRM, unii chiar sunt și foarte activi”, a precizat deputatul.

Cât privește Partidul „Moldova Unită – Единая Молдова”, unde încă oficial este lider, Vladimir Țurcan a declarat că „activitatea este conservată”.

„Modificările respective dacă nu s-au făcut, eu am să mă adresez la colegii care au rămas ca să facă aceste modificări. O bună parte din partidele înregistrate la Ministerul Justiției sunt conservate – asta-i realitatea Moldovei”, a conchis Țurcan.

Notă: Interviul integral va fi publicat pe parcursul zilei de mâine.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...