[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv7 Iunie 2017 06:30

Un fost mare politician revine! Obligatoriu voi candida!

Serafim Urechean, fost Primar de Chişinău, fost lider al AMN şi fost Preşedinte al Curţii de Conturi, susține că, candidatura sa la funcția de Primar general al capitalei „e necesară pentru locuitorii municipiului”.

Contactat de TRIBUNA, Serafim Urechean a declarat că, dacă vor fi alegeri anticipate ale Primarului capitalei, obligatoriu va candida.

„Am toate drepturile să candidez, pentru că ce se întîmplă astăzi în Chiținău e tragedie pentru cetățeni. În ultimii zece ani, orașul a degradat cu o sută de ani. Obligatoriu voi candida din nou la funcția de Primar al Chișinăului. Mai prostească situație nu am avuto la primărie timp de sute de ani cît există Chișinăul”, a spus el.

Totodată, Urechean a menționat că situația Chișinăului în prezent este critică și se simte necesitatea unei noi conduceri în cadrul întregii Primării. „Primarul nu-i, înlocuitori nu sunt, consiliul nu lucrează, orașul nu este funcțional și dirijat. Vine iarna, în oraș sunt probleme, nimeni nu se ocupă de ele, toți numai cu furtul se ocupă și cu probleme personale. Dacă locuitorii Chișinăului mă vor alege în funcția de Primar, vom restabili acea situație care era în Chișinău în cei 11 ani cît am fost eu Primar general. Voi asigura funcționalitatea tuturor structurilor, stabilitate în activitatea Primăriei, a Consiliului municipal și, în general, responsabilitate față de cetățeni. Acestea vor fi primele acțiuni în calitate de Primar”, a declarat el.

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...