[ X ]
[ X ]
Exclusiv4 Mai 2017 06:30

Un demnitar de nivel înalt va reveni în politică în scurt timp!

Un demnitar, care ocupă în prezent una dintre cele mai importante funcţii în stat şi care anterior a făcut politică la cel mai înalt nivel, va reveni în scurt timp în politică. Despre aceasta reporterului TRIBUNA i-au comunicat surse bine informate din mediul politic, dar care au solicitat anonimatul.

Sursele au refuzat să dezvăluie identitatea demnitarului, dar au precizat că se preconizează că lansarea lui în politică va avea loc în lunile următoare „fie cu ocazia alegerilor anticipate ale Primarului capitalei, fie pur şi simplu pe calea creării unui nou partid politic în perspectiva următoarelor alegeri parlamentare”. Potrivit acestora, „nu este exclusă nici varianta în care respectivul demnitar să încerce iniţial să devină Primar al capitalei din postura de candidat independent, ca ulterior să-şi creeze şi partid”.

Sursele au mai spus că „politicianul respectiv şi viitorul său proiect politic se va plasa pe segmentul de centru-dreapta, dar va avea în vizor şi extrema dreaptă, adică electoratul unionist, care în prezent rămâne fără acoperire politică”.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...