[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv24 Februarie 2017 06:30

Nu intenționați să aderați la un anumit partid? Răspunsul interesant al unui deputat neafiliat!

Deputatul neafiliat Nae-Simion Pleşca a acordat un interviu portalului TRIBUNA, în cadrul căruia a fost întrebat: Nu intenționați să aderați la un anumit partid?

„Confortul politic al unui deputat din Parlament este direct proporțional cu perspectiva de activitate, de realizare a obiectivelor propuse, care presupune și integrarea într-o formațiune politica viabilă, împreună cu care contribui la implementarea reformelor reale în țară. Multe aspirații de moment se regăsesc în programul de guvernare pe care și eu l-am votat. Dacă sincer, sunt la etapa când mi-aș dori confort politic, ca să pot activa mai eficient. Vremea ca întotdeauna va arăta perspectiva”, a menţionat el.

Întrebat dacă ar fi tentat să adere la un mega partid social-democrat, despre care se vorbeşte că va fi creat în curând, deputatul a declarat: „Sunt pentru crearea unei platforme politice integre și constructive, care ar consolida societatea și liderii politici şi mai puțin ar separa-o. Prea multele ambiții, interese înguste de partid au destabilizat real societatea. E timpul de maturitate politică și de responsabilitate civică. Cu certitudine, îmi voi enunța deciziile și acțiunile de viitor la momentul oportun, când voi fi sigur că vor fi unicele corecte și bune pentru mine și pentru cetățenii Republicii Moldova, pe care îi reprezint”.

El a mai spus că „cert este că, la moment, Partidul Democrat reprezintă singura axă politică, în jurul căreia s-a format majoritatea parlamentară și a asigurat un echilibru de centru și centru-stânga, mai puțin e prezent vectorul de centru-dreapta”. „În acest context cred că există posibilitatea de extindere politică, pentru a facilita promovarea politicilor democratice stringente, iminente pentru cetățeni și pentru viitorul R. Moldova cu opțiuni de dreptate”, a menţionat Nae-Simion Pleşca.

Notă: Varianta integrală a interviului va fi publicată de TRIBUNA pe parcursul zilei de mâine.

Anastasia Borta 

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...